Skip to main content

Magazijnmedewerker

Logistiek Detavast MBO / Junior Zuid-Holland Capelle aan den IJssel

Bedrijfsprofiel

Een vooraanstaande internationale onderneming produceert en verkoopt hoogwaardige machinemessen, zagen, rakels en precisie-slijtdelen voor diverse technische toepassingen. Met meer dan 100 jaar ervaring bepaalt het bedrijf de norm voor kwaliteit, innovatie en technische deskundigheid. Als onafhankelijk familiebedrijf, met wereldwijde allianties en productievestigingen in Europa, Amerika en Azië, levert het betrouwbare, hoogwaardige producten en diensten. Betrouwbaarheid, integriteit en toewijding zijn kenmerkend voor de samenwerkingsbenadering, waardoor het bedrijf zich heeft ontwikkeld tot een van 's werelds grootste messenspecialisten.

Functieomschrijving

Voor de expeditieafdeling wordt gezocht naar een magazijnmedewerker. Op deze afdeling worden nieuwe goederen en gereedschappen ontvangen en gecontroleerd. Je hebt contact met klanten en vervoerders en bent verantwoordelijk voor het registreren van de ontvangen items in het systeem. Het inpakken van nieuwe en geslepen gereedschappen en het gereedmaken voor verzending behoren ook tot je taken. Deze functie vereist een 'hands-on' mentaliteit en nauwkeurigheid.

Wat breng je mee

  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
  • MBO werk- en denkniveau (diploma niet vereist).
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Redelijke kennis van de Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal.
  • Ervaring met computers.
  • Goede sociale vaardigheden voor effectieve communicatie met klanten en vervoerders.
  • Nauwkeurigheid en precisie in je werk.
  • Bezit van een vorkheftruckcertificaat is een pluspunt.
  • Een 'hands-on' mentaliteit en flexibiliteit om te kunnen inspelen op veranderende omstandigheden.

Wat bieden wij

  • Een uitdagende positie binnen een wereldwijd toonaangevend bedrijf.
  • Een dynamische werkomgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen.
  • Mogelijkheden voor training en persoonlijke ontwikkeling.
  • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een prettige werksfeer binnen een team van gemotiveerde collega's.
  • Kansen om bij te dragen aan de voortdurende groei en innovatie van het bedrijf in de wereldwijde markt voor machinemessen en precisie-onderdelen.
Solliciteer Direct

chauffeur/montagemedewerker

Logistiek Detavast MBO / Junior Zuid-Holland Zwijndrecht

Wij zijn een groeiend bedrijf dat zich richt op het leveren en monteren van kantoormeubels, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Als Chauffeur/Montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het vervoer en de montage van kantoormeubels bij klanten. Je werkt nauwkeurig, klantgericht en lost montageproblemen zelfstandig op. Een geldig rijbewijs B, ervaring in montagewerk en fysiek uithoudingsvermogen zijn vereist. Wij bieden een afwisselende functie met marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en een prettige werksfeer binnen een enthousiast team. Flexibiliteit en een klantgerichte houding zijn essentieel voor deze zelfstandige en veelzijdige rol.

Bekijk vacature

Liftmonteur

Techniek Detavast MBO / Junior Zuid-Holland Katwijk

Als Liftmonteur werk je samen met een collega aan het installeren, controleren en opleveren van liften. Je hebt een MBO-diploma in elektrotechniek of mechatronica, ervaring in schakel- en besturingstechniek en kunt technische schema's lezen. Teamwork, doorzettingsvermogen en klantcontact zijn voor jou belangrijk. Wij bieden een uitdagende baan met afwisselend technisch werk, een goed uitgeruste bedrijfsauto, modern gereedschap, een uitstekend salaris, mobiele telefoonvergoeding en een jaarlijkse winstuitkering. Je werkt in een collegiale, innovatieve omgeving waar veiligheid en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Metalektro.

Bekijk vacature