Skip to main content

Kandidaten

Een flexibele of vaste baan?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een vaste of flexibele baan? Of zoek je iemand die jouw belangen kan behartigen, zodat jij je kunt concentreren op het optimaal inzetten van je kennis en ervaring? Laat ons weten wat je wensen en eisen zijn en wij gaan voor je op zoek. Als toekomstige medewerker van Twin Match of een van onze klanten zijn er drie constructies mogelijk

  1. je krijgt een uitzendcontract en werkt via ons bij onze klant op tijdelijke basis
  2. je komt in vaste dienst bij Twin Match en wordt door ons gedetacheerd bij onze klant
  3. je doorloopt bij ons de werving-en-selectieprocedure en komt vervolgens in dienst bij onze klant, op basis van een tijdelijk of vast contract.

Vacatures voor vast en tijdelijk werk

Wil je weten welke mogelijkheden we momenteel voor je hebben? Je vindt ze bij onze actuele Vacatures. Is er nu niets voor je bij, stel dan een job alert in. Je krijgt dan direct bericht als we een vacature hebben in jouw vakgebied. Durf je de uitdaging met ons aan, schrijf je dan meteen in. Een goede arbeidsrelatie met onze uitzendkrachten en medewerkers vinden we belangrijk. We kijken dan ook verder dan je cv en maken graag uitgebreid kennis met je.

Een Twin Match en persoonlijke intermediair

Als uitzendbureau, detacherings- en werving-en-selectiebureau zet Twin Match alles op alles om de juiste werkgever en de juiste werkzoekende bij elkaar te brengen. Dat doen we zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht. We zijn een sociaal betrokken bemiddelingsbureau en gaan te allen tijde voor een langdurige samenwerking en Twin Match partnerschap met alle betrokken partijen. Persoonlijk, servicegericht, transparant en de focus op continuïteit en kwaliteit zijn onze belangrijkste pijlers.

Bekijk onze vacatures

We hebben momenteel 33 vacatures online